Praktisch

Doelgroep
Ik richt mij voornamelijk op het begeleiden van volwassenen vanaf 18 jaar. De gesprekken zijn doorgaans individueel, maar op vraag kan er ook een ander belangrijk persoon (tijdelijk) betrokken worden bij de begeleiding. Dit gebeurt steeds in overleg.

Werktijden
Afspraken zijn mogelijk op woensdagen van 13 uur tot en met 20.30 uur. Momenteel heb ik echter even geen ruimte meer voor nieuwe cliënten.

Tarieven
Een (individuele) sessie duurt 50 minuten en kost 50 euro.
Betaling kan cash of via de Bancontact app.

Terugbetaling
Het kan zijn dat jouw ziekenfonds in een gedeeltelijke terugbetaling voorziet van een psychologische begeleiding. Meer informatie hierover kun je vinden op het Vlaams patiënten platform.

Afspraken
Ik werk enkel op afspraak, je kunt deze via mail of telefoon bij me inplannen.
Indien een sessie niet wordt nagekomen of minder dan 24 uur op voorhand wordt afgezegd, zal de helft van deze sessie alsnog aangerekend worden. Indien ikzelf laattijdig een sessie annuleer zal de eerstvolgende sessie de kostprijs gehalveerd worden. Dit geldt niet in geval van overmacht, zoals bij ziekte of een ongeval.

Wachtlijst
Er is geen wachtlijst.

Samenwerking
Voor vragen rond voeding en dieet verwijs ik door naar mijn collega en diëtiste Hanne Van Nuffel, gevestigd in dezelfde praktijk.