Praktisch

Werktijden
Alle doordeweekse dagen tussen 8.30 en 17.30 uur en de dinsdagavond. Op maandagen, woensdagochtenden en donderdagochtenden ben ik in groepspraktijk Saam aan het werk (Hagelandkaai 40 in Gent). Ik werk enkel op afspraak, je kunt deze telefonisch of via mail vastleggen.

Doelgroep
Jongeren, volwassenen en ouderen.

Tarief
Ik hanteer een standaardprijs van 60 euro per sessie.

Intensiteit en duur
Sessies vinden bij voorkeur minimum wekelijks plaats. Elke behandeling is verschillend en kent een eigen ritme en evolutie naargelang de persoon in kwestie. De intensiteit kunnen we samen afspreken, maar de duur kan niet op voorhand voorspeld worden. Het gaat over een proces van verandering dat we samen doorlopen. Het einde van de therapie is, natuurlijk, ten alle tijden bespreekbaar.

Terugbetaling
Het kan zijn dat jouw ziekenfonds in een gedeeltelijke terugbetaling voorziet. Meer informatie hierover kun je vinden op het Vlaams patiënten platform.

Annuleren
Indien een sessie niet wordt nagekomen of minder dan 24 uur op voorhand wordt afgezegd, zal deze sessie alsnog aangerekend worden.

Wachtlijst
Indien ik geen plaats heb, probeer ik je door te verwijzen naar een collega. Momenteel kunnen enkel overdag nieuwe behandelingen opgestart worden.