Praktisch

Werktijden
Alle doordeweekse dagen tussen 8.45 en 18.30 uur en de dinsdagavond. Op maandagen en donderdagen ben ik in groepspraktijk Saam aan het werk (Hagelandkaai 40 in Gent). De andere dagen werk ik in de privépraktijk.

Ik werk enkel op afspraak, je kunt deze telefonisch of via mail vastleggen.

Doelgroep
Jongeren, volwassenen en ouderen.

Tarief
Het standaardtarief is 60 euro voor een sessie. Uitzonderingen zijn mogelijk (afhankelijk van financiële draagkracht, frequentie van sessies, …).

Intensiteit en duur
Sessies vinden bij voorkeur en zeker bij opstart minimaal wekelijks plaats. Ook is het mogelijk meerdere sessies per week te komen. Elke behandeling is verschillend en kent een eigen ritme en evolutie naargelang de persoon in kwestie. De intensiteit kunnen we samen afspreken, maar de duur kan niet op voorhand voorspeld worden. Het einde van de therapie is, natuurlijk, ten alle tijden bespreekbaar. Voor een sessie wordt ongeveer 50 minuten voorzien.

Terugbetaling
Het kan zijn dat jouw ziekenfonds in een gedeeltelijke terugbetaling voorziet. Meer informatie hierover kun je vinden op het Vlaams patiënten platform.

Ik ben niet geconventioneerd. Zie voor meer informatie en de lijst van geconventioneerde psychologen de website van het PAKT.

Annuleren
Indien een sessie niet wordt nagekomen of minder dan 24 uur op voorhand wordt afgezegd, zal deze sessie aangerekend worden.

Wachtlijst
Indien ik geen plaats heb probeer ik je door te verwijzen naar een collega.