Praktisch

Werktijden
Ik werk enkel op woensdagen in mijn praktijk aan huis. Momenteel heb ik echter geen ruimte meer om nieuwe trajecten op te starten.

Doelgroep
Ik richt mij voornamelijk op het begeleiden van volwassenen vanaf 18 jaar. De gesprekken zijn doorgaans individueel, maar op vraag kan er ook een ander belangrijk persoon (tijdelijk) betrokken worden bij de begeleiding. Dit gebeurt steeds in overleg.

Duur en intensiteit
De duur en intensiteit van de behandeling kunnen we samen afspreken, maar hangt vaak af van een aantal factoren (problematiek, persoonlijkheid, praktische zaken, etc.). Liefst spreek ik, zeker in het begin, wekelijks af. Verandering vraagt vaak tijd, zeker als het gaat over diepgewortelde patronen. Je bent natuurlijk op elk moment vrij om de therapie stop te zetten.

Tarieven
Een sessie duurt 45 minuten en kost 50 euro.
Betaling kan cash of via de Bancontact app.

Terugbetaling
Het kan zijn dat jouw ziekenfonds in een gedeeltelijke terugbetaling voorziet van een psychologische begeleiding. Meer informatie hierover kun je vinden op het Vlaams patiënten platform.

Afspraken
Ik werk enkel op afspraak, je kunt deze via mail of telefoon bij me inplannen.
Indien een sessie niet wordt nagekomen of minder dan 24 uur op voorhand wordt afgezegd, zal de helft van deze sessie alsnog aangerekend worden.

Wachtlijst
Indien ik geen plaats heb, probeer ik te helpen je door te verwijzen naar een collega.