Eigen parcours

Ik ben Liz Bakermans, klinisch psycholoog en psychotherapeut (i.o.). Ik beschik over een visum als klinisch psycholoog (nr. 261847) en ben erkend door de Psychologencommissie.

Sinds het behalen van mijn masterdiploma aan de UGent heb ik op verschillende plaatsen werkervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg (o.a. als telefooncounselor en eerstelijns-psycholoog). Momenteel werk ik in het volwassenen- en ouderenteam van het CGG Zuid-Oost-Vlaanderen. Daarnaast ben ik enkele uren werkzaam in mijn privépraktijk aan huis te Sint-Amandsberg.

Ik volg geregeld opleidingen, ben zelf in leertherapie en neem deel aan super- en intervisiegroepen. Op dit moment volg ik een een postgraduaat psychoanalytische psychotherapie (KU Leuven). Ik heb de opleiding Schematherapie afgerond (basis en gevorderd, Van Genderen opleidingen B.V.) en ben mij aan het opleiden tot EMDR-practitioner (deel 1 en deel 2, Integrativa).

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP), EMDR Belgium en de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie (VVPT).